Tasques bàsiques en preparació de bases de cuina, preparació d'aliments previa elaboració, envasat, neteja de l'espai de treball i del estris (pica), entrega de comandes a restauració i entrega de càtering a empreses quan s'indiqui.
Tipus de relació professional: Contracte
Tipologia de contracte: Indefinit
Núm. Hores setmanals: 40
Horari: 07:00-15:00
Retribució brut anual: 20880
Requisitos mínimos
Categoria professional: Auxiliars
Formació reglada requerida: b. ESO
Formació complementària: Valorable estudis en cuina
Temps d'experiència: 1-3
Coneixements informàtics: Usuari bàsic (es fan etiquetes o albarans) però és molt senzill d'apendre
Altres requeriments específics: Carnet de conduir B1 (conduiria la furgoneta de l'empresa)
Competències personals més desenvolupades: Treball en equip i Cooperació, Empatia, Planificació i organització, Preocupació per l'ordre i la qualitat