Tipo de contrato
Fijo discontinuo
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Desde TEMPORAL QUALITY busquem un/a RESPONSABLE DE CUINA. Es tracta d’un hotel vacacional de temporada (obert de principis d’abril a principis d’octubre) de 3 estrelles, ubicat a Miami Platja (Salou). L’hotel ofereix servei de restauración a la carta, buffet i pizzeria.
Les seves funcions principals seran:
•Organitzar i coordinar el seu equip de treball (aprox. 10 persones), supervisant-ne el desenvolupament, mantenint relacions fluides i assumint el lideratge, així com aportant solucions als conflictes grupals que es presenten.
•Gestionar els torns i els horaris del personal de cuina, aplicant els sistemes d'organització de
torns mitjançant el programari de gestió de plantilles.
•Col·laborar en la selecció del personal del departament tenint en compte les previsions
d'ocupació i necessitats de l'empresa.
•Proposar necessitats de formació del personal a càrrec seu.
•Resoldre situacions, problemes o contingències en l'àmbit de la competència amb iniciativa i
autonomia.
•Mantenir una comunicació fluida amb els altres departaments de l'hotel, amb els seus
superiors, clients i persones sota responsabilitat
•Dirigir i planificar el conjunt d’activitats de la seva àrea.
•Organitzar i supervisar els procediments de treball del departament per tal de garantir-ne la màxima qualitat.
•Realitzar inventaris i controls de materials, mercaderies, etc. d’ús al departament de la seva responsabilitat.
•Dissenyar plats i cicles de menús, participant en la seva elaboració i presentació.
•Realitzar propostes de comandes de mercaderies i matèries primeres, gestionant-ne la conservació, l'emmagatzematge i el rendiment.
•Supervisar i controlar el manteniment i l'ús de maquinària, materials, utillatge, etc. del
departament, realitzant els corresponents inventaris i propostes de reposició.
•Gestionar i responsabilitzar-se dels controls de seguretat i higiene a les seves àrees de responsabilitat.
•Seguiment dels procediments de règim intern marcats per l’empresa per al departament de Cuina.
QUÈ OFERIM?
- Un contracte fix-discontinu.
- Incorporació immediata.
- Jornada completa amb 2 dies lliures a la setmana. I a més...
- Formar part d’una empresa que fomenta la formació i promoció internes.
- Un ambient de treball dinàmic, divers i inclusiu.
- Un pla d’igualtat, de responsabilitat social i de sostenibilitat.
- Descomptes especials per a tu i la teva família a qualsevol dels nostres hotels
Requisitos mínimos
- Formació professional superior en hostaleria, així com la formació complementària relacionada amb el lloc de treball.
- Requerim 1 any d’experiència realitzant tasques de Cap de cuina i valorarem experiència en hotels vocacionals i/o serveis tipus buffet.
Pensem en una persona que sigui capaç d’organitzar la cuina (plantilla, torns, higiene, qualitat
del servei)
- Imprescindible domini informàtic (paquet Office, correu electrònic i Internet).
Inscribirme a esta ofertaMás empleos en Quality Temporal