Coneixes les cases de colònies i albergs de la Fundació Pere Tarrés? T’agradaria treballar amb un equip dinàmic en un entorn envoltat de natura? Tens experiència realitzant cuina de col·lectivitats? Aquesta és la teva oportunitat!!
Des de Fundació Pere Tarrés cerquem un/a cap de cuina per l'alberg La Conreria ubicat al municipi de Tiana.
Què oferim?
- Incorporació immediata: Busquem professionals compromesos i llestos per unir-se a la nostra empresa de manera ràpida i eficient.
- Tipus de Contracte: Contracte indefinit amb activitat de mitjans de gener a mitjans de Desembre, del 15 de desembre al 15 de Gener l'alberg tanca i es fan les vacances.
- Jornada i Horari: Jornada complerta de 37,5 hores/setmanals, en torns rotatius de dilluns a diumenge en horari de matins, migdies i nits, dos descansos setmanals.
Quines seran les teves responsabilitats?
Coordinar i gestionar la cuina de l’alberg, encarregant-te de l’elaboració dels plats segons les necessitats dels diferents col·lectius, complint amb els procediments i normatives de qualitat.
Organitzar i desenvolupar les activitats relacionades amb la preparació i posta a punt de la cuina, equips, materials, eines, matèries primeres i productes.
Elaborar conjuntament amb la Direcció els menús mensualment.
Preparar comandes als proveïdors i seguiment dels consums.