A Doble Via t'estem buscant! Si ets una persona amb iniciativa, dinàmica, entusiasta, amant del treball en equip i sents passió per atendre a les persones envia'ns el teu curriculum. Volem que formis part d’un gran equip!
Amb 25 anys d'història, oferim serveis integrals de gestió d’equipaments i programes d’acció social i cultural, d’educació, d’animació sociocultural i dinamització comunitària, així com assessoria i acompanyament en el disseny i planificació d’iniciatives en aquests àmbits d’actuació, en totes les etapes de la vida, des de la infantesa fins la vellesa.
Tindràs l'oportunitat de treballar, formar-te i créixer a nivell professional en un entorn dinàmic. Som una cooperativa que aposta per les persones i estem compromesos amb la igualtat d'oportunitats i la igualtat de genère.
Estem buscant monitors/es de menjador a les nostres escoles públiques situades a Sant Cugat del Vallès, la teva funció principal serà supervisar i proporcionar atenció als alumnes de l'ESO durant l'hora del menjador a un dels nostres instituts. La teva tasca és essencial per garantir un ambient segur i agradable mentre els/les estudiants gaudeixen del seu àpat i temps d'esbarjo.
Què oferim?
- Incorporació el 4 de setembre.
- Horari: dll-dj 14:30 a 15:30h.
- Possibilitat de continuïtat i promoció dins d'una empresa sòlida, amb anys d'història i en constant creixement.
- Contracte laboral temporal (6 mesos) amb possibilitat de fixe discontinu.
- Jornada parcial (4hores - jornada setmanal).
- Salari mensual brut des 150 a 160€ bruts/mes.
- Data màxima d'inscripció: 25/08/2025.
Si vols formar part d’una gran empresa, vine a treballar amb nosaltres!
- Carnet de monitor/a de lleure.
- CFGM Animació Sociocultural.
- Valorable estudis de Grau (Magisteri, Pedagogia, Educació social...).
- Experiència prèvia treballant amb joves de 12 a 16 anys.
- Habilitats de comunicació efectiva i paciència per interactuar amb joves de manera positiva.
- Capacitat per mantenir la calma i prendre decisions ràpides en situacions d'emergència.
- Responsabilitat i atenció als detalls per garantir la seguretat de l'alumnat durant l'alimentació.
- Capacitat per a treballar en equip i col·laborar amb altres membres del personal.
- Coneixements bàsics d'higiene i manipulació d'aliments.
- Disponibilitat horària durant l'horari del menjador a les escoles.