Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Anunciado el 10 de septiembre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo



Vols impulsar la teva carrera professional en auditoria i comptabilitat? Aquesta és la teva oportunitat!



RSM Andorra Consultors i Assessors té el projecte ideal per a tu. Son una empresa amb més de 20 anys d’experiència al sector en Andorra, i formen part d’una àmplia xarxa internacional que els hi proporciona solidesa, estructura i grans coneixements per afrontar nous reptes.


En aquest rol d’Auditor/a Junior, tindràs l’oportunitat de perfeccionar les teves habilitats comptables mentre t’introdueixes en el món de l’auditoria. Podràs optar a un pla de formació perquè puguis desenvolupar-te de manera autònoma i adquirir les competències necessàries per esdevenir un/a professional qualificat/da. A més, et responsabilitzaràs de gestionar alguns aspectes comptables i administratius del despatx, amb la vista posada a créixer i aprendre.


Quines funcions desenvoluparàs en aquesta posició?


  • Revisió de registres comptables: Assegura’t que els registres financers de les empreses auditades són precisos i compleixen les normatives vigents.

  • Verificació de transaccions financeres: Revisa factures, pagaments, ingressos i despeses per detectar possibles anomalies o irregularitats.

  • Avaluació del control intern: Analitzaràs els mecanismes de control intern de les empreses per garantir la seva fiabilitat i transparència.

  • Elaboració d’informes d’auditoria: Col·laboraràs en la redacció d’informes detallats sobre els resultats de les auditories, amb propostes de millora.

  • Col·laboració amb l’equip: Treballaràs de la mà d’altres auditors i consultors experimentats per assegurar la coherència en les auditories i mantenir uns estàndards alts de qualitat.

  • Manteniment de la documentació: Mantindràs registres precisos i complets sobre tots els procediments d’auditoria.

A RSM Andorra Consultors i Assessors, es creu fermament en la innovació i per això utilitzen eines tecnològiques avançades que els hi permeten optimitzar la comunicació amb els clients i minimitzar els desplaçaments. Això et permetrà treballar de forma àgil i eficient des del despatx, amb accés a la documentació i els projectes d’auditoria de manera remota.


Què ofereix aquesta oportunitat professional a RSM Andorra Consultors i Assessors?


  • Formació contínua i pla de carrera: Tindràs accés a formacions presencials i en línia, així com el suport continu del seu equip, que t’ajudarà a créixer professionalment.

  • Entorn col·laboratiu: Treballaràs amb una consolidada xarxa de consultoria i auditoria que comparteix coneixements i aposta per la qualitat i el creixement intern.

  • Valors i sostenibilitat: RSM Andorra Consultors i Assessors està compromesa amb la sostenibilitat, i ho integren tant internament com externament amb els seus clients.



Requisitos mínimos

Quina tipologia de perfil professional estem cercant per aquest projecte?



  • Formació acadèmica: Estudis de Grau Mitjà necessàris, i de Grau Superior en Administració i Finances, ADE o disciplines similars serien recomanables.

  • Coneixements comptables: Una bona base en comptabilitat és essencial per iniciar el teu camí amb confiança i seguretat.

  • Competències organitzatives i planificació: L’organització serà clau per gestionar les diverses responsabilitats.

  • Capacitat analítica i resolutiva: Necessitem persones proactives, amb ganes d’aportar i millorar constantment.

  • Idiomes: Domini del català i castellà, atès que el client és local.

  • Competències tecnològiques: Familiaritat amb l’ofimàtica i altres eines tecnològiques pròpies del sector (ERPs, per exemple).

Si t’apassiona el món de la comptabilitat i l’auditoria, i vols formar part d’un projecte sòlid i en creixement, aquesta és la teva oportunitat.


No ho pensis més! Inscriu-te ara i aposta per la teva carrera amb RSM Andorra Consultors i Assessors.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Lidera
Responsable d'Administració
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
11 de septiembre
Auditor Junior
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
10 de septiembre
Responsable de Sistemes i Tecnologia
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
1 de agosto