Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Tècnic/a Superior de PRL Sènior (empresa industrial)

Anunciado el Hace 6d
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
40.000€ - 45.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Ciclo Formativo Grado Superior
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Descripción del empleo
Per a important i històrica empresa industrial de la zona del Berguedà - Bages, seleccionem un/a Tècnic/a Superior de PRL i sostenibilitat, la missió del/la qual serà la de gestionar i desenvolupar sistemes de prevenció per tal d'aconseguir un ambient laboral òptim en l'àmbit de la seguretat i la prevenció, promovent d'aquesta manera la reducció dels accidents i incidents en l'entorn laboral.

En dependència del/la Director/a de RRHH, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran les següents:
- Promoure, amb caràcter general, la prevenció a l'empresa i la seva integració.
- Efectuar avaluacions de riscos juntament amb el Servei de Prevenció Aliè (extern) i proposar accions correctores o preventives.
- Desenvolupar activitats d'informació i formació dels treballadors, de caràcter general, a tots els nivells, i en les matèries pròpies de la seva àrea d'especialització.
- Vetllar pel compliment del programa de control i reducció de riscos i efectuar personalment les activitats de control de les condicions de treball que tingui assignades.
- La planificació de l'acció preventiva que cal desenvolupar en les situacions en què el control o la reducció dels riscos comporti efectuar activitats diferents que impliquin la intervenció de diversos especialistes i assumir les actuacions que calgui desplegar en casos d'emergència i primers auxilis.
- Gestió de la vigilància i el control de la salut dels treballadors juntament amb els serveis mèdics de la Mútua.
- Gestió i acompanyament de les Inspeccions de Treball.
- Promoure i gestionar procediments per aconseguir la certificació ISO 45001 de Seguretat i Salut.
- Elaborar i realitzar el seguiment del mapa de riscos de l'organització per presentar trimestralment a la direcció general.
- Promoure la cultura de sostenibilitat.

S'ofereix:
- Formar part d'una històrica empresa industrial de més de 120 treballadors, amb escassa rotació laboral i d'un equip plenament consolidat.
- Autonomia en la presa de decisions respecte a l'elecció de proveïdors en matèria de seguretat i salut laboral i en el dimensionament de l'equip / àrea de Prevenció de Riscos Laborals.
- Condicions salarials negociables, d'acord amb l'experiència, coneixements i valors aportats.
- Horari: de dilluns a divendres, amb flexibilitat horària (idealment de 8h a 17h, però l'empresa es mostra oberta a adaptar l'horari en funció de les necessitats personals de la persona incorporada).

Es requereix:
- Persona propera (a nivell de caràcter i residència) honesta, proactiva, amb vocació de servei, responsable, amb capacitat per a treballar amb autonomia i amb focus en la millora contínua de processos i procediments per a optimitzar la seguretat i la salut laboral.
- Coneixements de normativa de seguretat i prevenció de riscos laborals d'instal·lacions i equipaments industrials.
- Residència al Berguedà, Bages o Osona o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.

Requisitos mínimos


Experiència requerida:
- Es requereix experiència de 5 anys en lloc de treball similar, preferiblement en empresa industrial o en Servei de Prevenció Aliè de Riscos Laborals (SPA) gestionant empreses industrials, molt valorable en sector en el qual la gestió de la PRL sigui un factor molt rellevant.
- Es requereix experiència en l'obtenció o implantació i seguiment de certificacions vàries en matèria de prevenció de riscos laborals i de gestió mediambiental, en especial OSHAS, ISO14001 i Certificació B Corp.

Formació requerida:
- Es requereix disposar de Grau universitari en seguretat i control de riscos i Grau en prevenció i seguretat integral o del Màster en Prevenció de Riscos Laborals amb les 3 especialitats.
- Es valorarà molt positivament formació en Enginyeria Tècnica Industrial o similars per a la millora de processos de fabricació i l'avaluació dels corresponents riscos laborals.
- Formació bàsica en normativa OSHAS.

Idiomes requerits:
- Català i castellà: avançats.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Etalentum
Auditor/a Sènior (Andorra)
Etalentum
Andorra la Vella, Andorra
Hace 14h
Jefe de Obra PCI, Valencia
Etalentum
Sin especificar, València
Hace 14h
Técnico de Compras (Productos frescos)
Etalentum
Sin especificar, Murcia
Hace 14h