Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Anunciado el Hace 12h
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
36.000€ - 44.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo



Cerquem nou líder de cuina pel Restaurant d'un Hotel de 4* de Figueres. El nou Xef crearà una nova proposta gastronòmica de cuina Catalana-Empordanesa gastronòmica per posicionar el restaurant com un referent a la zona de l'Alt Empordà


Si tens experiència com a responsable de cuina, tens dots de lideratge, t'apassiona la cuina tradicional catalana i busques un projecte estable, et volem conèixer!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.

  • Confeccionar una nova proposta gastronòmica de cuina catalana-empordanesa gastronòmica

  • Confeccionar fitxes tècniques i escandalls

  • Hi haurà servei de carta i menú del dia.

  • Treballaràs amb productes locals i de temporada de 1a qualitat

  • Realitzar les comandes als proveïdors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge.

  • Donar suport al passe a totes les partides.

  • Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.

  • Verificar que la qualitat dels plats elaborats s'ajusta als estàndards de l'establiment i de l'oferta gastronòmica.

  • Encarregar-se de l'avaluació del desenvolupament dels membres de l'equip.

  • Assignar tasques i supervisar l'equip de treball de 6-7pax.

  • Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.

  • Supervisar el compliment de la normativa d'higiene i salut laboral.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • Incorporació immediata.

  • Horari: torns híbrids (seguits i partits)

  • 2 festius setmanals

  • Salari 35.000 - 40.000€ bruts/any + 10% incentius

  • Contracte estable, directe amb l'empresa.



Requisitos mínimos
  • Formació valorable: CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.

  • Experiència mínima: +5 anys com a cap de cuina, preferiblement en hotels de 3-4*.

  • Idiomes: Castellà o català.

  • Residir a Figueres o rodalies.

  • Disposar de carnet i cotxe en cas de viure fora de Figueres.


SOFT SKILLS


  • Organtizació

  • Lideratge

  • Creativitat

  • Comunicació.

  • Treball en equip

  • Iniciativa

  • Implicació


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat.






Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Hostaljobs
CAP de CUINA - Hotel 4*
Hostaljobs
Figueres, Girona
Hace 12h
CAP de RECEPCIÓ - Hotel 5*
Hostaljobs
Lloret de Mar, Girona
13 de marzo
RESPONSABLE QUARTO FRED i POSTRES - Restaurant
Hostaljobs
Palafrugell, Girona
12 de marzo

Empleos similares

CAP de CUINA - Hotel 4*
Hostaljobs
Figueres, Girona
Hace 12h
Cociner@s en el Lago Constanza con alojamiento incluido
Hotel zum Schiff
Figueres, Girona
17 de febrero
AJUDANT/A DE CUINA FIGUERES
KÖNIG
Figueres, Girona
1 de marzo