Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Anunciado el 12 de noviembre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Descripción del empleo

Cerquem Xef Executiu per fer-se carreg de les 12 cuines pròpies de les Residències de gent gran que gestiona Sumar. A més la persona seleccionada participarà en l’estratègia per definir el model de cuines de Sumar i preparar l’organització pel crexiement de cuines pròpies, que asseguri el bon funionament en termes de qualitat, producció i organització tant de les cuines actuals com de les futures derivades


del creixement i adquisició de nous serveis.



Més concretament, les responsabilitats del lloc de treball:


-Avaluació de l’estat actual de les cuines de Sumar i col·laborar amb la definició de l’estratègia òptima per a la gestió del creixement.


-Col·laborar amb el/la nutricionista en l’elaboració i adaptació dels menús. Dissenyar combinacions i plats de diferents tipus de menús per fer-los atractius i agradables als usuaris.


-Planificació dels procediments operatius de la cuina, establir els processos de producció necessaris per a poder optimitzar els recursos de la cuina.


-Verificació de la qualitat dels ingredients i productes acabats per garantir el nivell de qualitat.


-Control i gestió dels subministraments i els materials necessaris per a l’operació culinària.


-Supervisió de l’equip humà que forma part de cuina per garantir la correcte gestió, organització i producte final elaborat.


-Capacitació i desenvolupament del personal de cuina per mantenir estàndards de qualitat i eficiència tenint en compte la descentralització de les cuines.


-Mantenir-se actualitzat amb les tendències culinàries per a la gent gran i incorporar nous plats i tècniques al menú.


-Visites periòdiques als centres de treball per supervisar i avaluar-ne el funcionament.


-Participació de la cerca de progamari per a digitalitzar la coordinació de tota la gestió de les cuines.



S’ofereix:



Jornada


40 hores setmanals, flexibilitat horària.


Salari: segons vàlua aportada entre 37.000-50.000€ bruts anuals




Requisitos mínimos

Formació


Formació professional superior de cuina i/ formacions superiors d’especialització en Direcció de Cuina, Xef executiu o similar.


Cerquem un professional amb coneixements i experiència en l’àmbit de cuines de producció per incorporar-se al nostre equip de serveis centrals i liderar el personal de cuina dels diferents centres de treball.


Formació complementària


Cerquem un professional amb coneixements i experiència en l’àmbit de cuines de producció per incorporar-se al nostre equip de serveis centrals i liderar el personal de cuina dels diferents centres de treball.


Coneixements de la normativa APPCC.


Experiència


Experiència mínima de tres com a responsable de cuines de producció. Experiència en gestió i seguiment de pressupost i en gestió i lideratge d’equips.


Competències


Resolució de problemes, orientació a resultats, transversalitat, empatia i habilitats comunicatives i de lideratge, planificació i organització, iniciativa i proactivitat, innovació i creativitat.





Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en SUMAR
Treballador/a Familiar -Berguedà - Borredà
SUMAR
Borredà, Barcelona
Hace 2d
Tècnic/a Recursos Humans
SUMAR
Girona, Girona
Hace 3d
Gerocultor/a Centre de Serveis de gent gran de Santa Maria D'Oló
SUMAR
Santa Maria d'Oló, Barcelona
Hace 3d

Empleos similares

Jefe/a Cocina centro sanitario
Serunion
Girona, Girona
3 de diciembre
Cocinero/a - Centro Residencial DomusVi Girona Ciutat
DomusVi
Girona, Girona
14 de noviembre
Xef Executiu
SUMAR
Girona, Girona
12 de noviembre
Chef ejecutivo - Complejo Vacacional - Costa Brava (Gerona)
Page Personnel
Girona, Girona
31 de agosto
Chef ejecutivo - Complejo Vacacional - Costa Brava (Gerona)
Michael Page
Girona, Girona
31 de agosto
CAP DE SALA / MAÎTRE - Restaurant Gastronòmic Hotel
Hostaljobs
Girona, Girona
22 de julio