Cerquem Xef Executiu per fer-se carreg de les 12 cuines pròpies de les Residències de gent gran que gestiona Sumar. A més la persona seleccionada participarà en l’estratègia per definir el model de cuines de Sumar i preparar l’organització pel crexiement de cuines pròpies, que asseguri el bon funionament en termes de qualitat, producció i organització tant de les cuines actuals com de les futures derivades
del creixement i adquisició de nous serveis.
Més concretament, les responsabilitats del lloc de treball:
-Avaluació de l’estat actual de les cuines de Sumar i col·laborar amb la definició de l’estratègia òptima per a la gestió del creixement.
-Col·laborar amb el/la nutricionista en l’elaboració i adaptació dels menús. Dissenyar combinacions i plats de diferents tipus de menús per fer-los atractius i agradables als usuaris.
-Planificació dels procediments operatius de la cuina, establir els processos de producció necessaris per a poder optimitzar els recursos de la cuina.
-Verificació de la qualitat dels ingredients i productes acabats per garantir el nivell de qualitat.
-Control i gestió dels subministraments i els materials necessaris per a l’operació culinària.
-Supervisió de l’equip humà que forma part de cuina per garantir la correcte gestió, organització i producte final elaborat.
-Capacitació i desenvolupament del personal de cuina per mantenir estàndards de qualitat i eficiència tenint en compte la descentralització de les cuines.
-Mantenir-se actualitzat amb les tendències culinàries per a la gent gran i incorporar nous plats i tècniques al menú.
-Visites periòdiques als centres de treball per supervisar i avaluar-ne el funcionament.
-Participació de la cerca de progamari per a digitalitzar la coordinació de tota la gestió de les cuines.
S’ofereix:
Jornada
40 hores setmanals, flexibilitat horària.
Salari: segons vàlua aportada entre 37.000-50.000€ bruts anuals
Formació
Formació professional superior de cuina i/ formacions superiors d’especialització en Direcció de Cuina, Xef executiu o similar.
Cerquem un professional amb coneixements i experiència en l’àmbit de cuines de producció per incorporar-se al nostre equip de serveis centrals i liderar el personal de cuina dels diferents centres de treball.
Formació complementària
Cerquem un professional amb coneixements i experiència en l’àmbit de cuines de producció per incorporar-se al nostre equip de serveis centrals i liderar el personal de cuina dels diferents centres de treball.
Coneixements de la normativa APPCC.
Experiència
Experiència mínima de tres com a responsable de cuines de producció. Experiència en gestió i seguiment de pressupost i en gestió i lideratge d’equips.
Competències
Resolució de problemes, orientació a resultats, transversalitat, empatia i habilitats comunicatives i de lideratge, planificació i organització, iniciativa i proactivitat, innovació i creativitat.