Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Advocat/a (Escaldes-Engordany)

Anunciado el 2 de julio
Esta oferta ya no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo



Estàs en la recerca d'una oportunitat per començar la teva carrera com a advocat en una firma amb vocació internacional i un pla de carrera clar? Vols desenvolupar-te professionalment en les àrees de dret mercantil i civil? Si és així, volem conèixer-te!



Descobreix el projecte que portarà la teva carrera professional al següent nivell. Tindràs l’oportunitat de treballar directament amb clients internacionals i d’expandir les teves habilitats a mesura que desenvolupes les teves habilitats.



T'oferim un pla de carrera estructurat per ajudar-te a assolir els teus objectius professionals i així poder créixer dins l’empresa, disposaràs d’autonomia i responsabilitats, llibertat per gestionar el teu treball i arribar a poder assumir un paper clau en els projectes legals a nivell internacional.


Tindràs interacció directa amb els clients, podràs desenvolupar l’habilitat d’assessorar i fidelitzar amb un enfocament formal i professional.



A continuació t'exposem les teves primeres responsabilitats per poder fer front a aquest nou projecte, responsabilitats que aniran creixent amb tu:


  • Tramitació de residències fiscals: Guiaràs als clients en l’obtenció de residències legals a Andorra, assegurant-se que compleixen tots els requisits.

  • Constitució de societats a Andorra: Assessoraràs en la creació i constitució de noves empreses, assegurant el compliment de totes les normatives locals.

  • Altes i certificacions d’acord: Gestionaràs els processos de nous acords d’acord amb la legislació.

  • Tramitació d’expedients d’immigració: Tindràs la responsabilitat de gestionar tots els aspectes relacionats amb els processos legals, la teva funció inclou la recopilació de documentació necessària, la preparació i presentació de sol·licituds, així com el seguiment constant de l’estat dels expedients fins a la seva resolució definitiva.



Requisitos mínimos


Estàs a punt per afrontar el teu futur en el món legal?



Hauràs d'haver realitzat la formació en Dret amb el Màster d'Accés a l'Advocacia finalitzat. Valorem tenir experiència prèvia d'entre 1 i 2 anys en l’àmbit legal, preferiblement en dret mercantil i civil.


Es requereix a nivell de competències lingüístiques un nivell alt de català i el domini amb fluïdesa de l’anglès serà essencial per comunicar-te eficaçment amb els clients internacionals.


Per tal de fer front a aquest nou projecte hauràs de ser una persona meticulosa, organitzada alhora que resolutiva i responsable.


No deixis passar aquesta oportunitat de transformar el teu futur professional, junts construirem el teu camí cap a l'èxit professional.




Compartir esta oferta
Más empleos en Lidera
Responsable de Sistemes i Tecnologia
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
1 de agosto
Comercial per Mercats Turístics (Encamp)
Lidera
Sin especificar, Sin especificar
30 de julio
Agent Comercial
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
2 de julio

Empleos similares

Analista Cumplimiento Normativo
Page Personnel
Madrid, Madrid
Hace 20h
Abogado Inmobiliario y Saneamientos - (Contrato Temporal)
Page Personnel
Madrid, Madrid
Hace 20h
Graduado/a Derecho Junior. T. Tarde
GRUPO IMAN
Madrid, Madrid
Hace 1d
Abogado M&A (2-3 años) para Despacho de Abogados
Page Personnel
Madrid, Madrid
Hace 1d
Aux. Administrativo/a Banca en Testamentarías - Valencia
Adecco
Valencia, València
Hace 2d
Analista Cumplimiento Normativo (H/M/X)
Manpower
Madrid, Madrid
Hace 2d