Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Responsable de Sistemes i Tecnologia

Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Anunciado el 1 de agosto
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo



Descobreix MARTIMOTOS: Pioners en l'Experiència Motera des de 1967


Amb més de cinc dècades d'història apassionant, MARTIMOTOS s'ha consolidat com una marca emblemàtica en el món de les motocicletes. El seu viatge va començar l'any 1967, quan el seu fundador, va veure més enllà i va començar a col.laborar amb la marca de motos Bultaco obrint la primera botiga a l'avinguda Santa Coloma l'any 1971-72.


1. La Visió Pionera: Inicialment centrats en la marca espanyola Bultaco, la visió del seu fundador va evolucionar amb l'arribada del turisme. En un moment decisiu, es va adaptar a la demanda dels turistes, oferint no només motocicletes, sinó també accessoris essencials com cascos, botes i jaquetes. Aquesta decisió marcaria el començament d'una nova etapa per MARTIMOTOS.


2. Evolució Constant: Des de la seva creació fins a l'any 2000, MARTIMOTOS va operar amb una única botiga, mantenint relacions importants amb marques que ara són sinònims de qualitat al món de les motocicletes, com Dainese, Alpinestars, així com marques italianes i japoneses.


3. Creixement i Expansió: L'arribada de la segona generació amb en Martí Martínez va marcar una nova fase de creixement i expansió. Van iniciar una fase d'expansió amb l'obertura de noves botigues, aconseguint fins ara un total d'once: 3 a Andorra La Vella, 1 al Pas de la Casa, 2 a Barcelona, 2 a Madrid, 1 a València, 1 a Sevilla i durant el 2024 expandiran el negoci a França amb l'obertura d'una botiga a Perpinyà. La intenció de Martimotos és seguir creixent amb la expansió internacional i potenciar la venda online des de un hub central a Andorra on s'exporta a tot el món.


4. Una Empresa amb Ànima: Més enllà de ser una simple botiga, MARTIMOTOS és una passió compartida per la cultura motera.


6. Uneix-te a la seva Història: MARTIMOTOS no és només una empresa; és una història viva que busca nous protagonistes. Si busques formar part d'una empresa amb arrels, visió i un futur emocionant, MARTIMOTOS és el teu lloc.


Explora les nostres oportunitats de carrera i descobreix com pots ser part d'aquest emocionant capítol de la seva història.


---------


Si ets un/a apassionat/da de la tecnologia i el món de les motos, i a més a més vols formar part d’una empresa amb un projecte d'expansió internacional, aquesta és una oportunitat única per a tú!


A Martí Motos, cerquen una persona que aporti idees innovadores, tingui una visió àmplia del mercat tecnològic i sigui proactiva en l'implementació de noves tecnologies per millorar l'eficiència organitzacional. Un/a líder de l'àrea tecnològica, un perfil amb experiència que pugui aportar el máxim valor com a Responsable de Sistemes i Tecnología.


Les funcions principals, a nivell global, et permetran aplicar les teves habilitats en múltiples àrees tecnològiques:


  • Entendre necessitats de negoci, definir i executar l’estratègia de IT alineada amb els objectius empresarials: Hauràs de dissenyar una estratègia de IT que doni suport la innovació i la competivitat de l'empresa amb coordinació amb altres departament.

  • Gestionar l’estructuració de dades i assegurar l’eficàcia dels sistemes informàtics: Supervisaràs la gestió de les dades per assegurar la seva seguretat, integritat i accessibilitat, i així garantir que els sistemes informàtics siguin eficients i escalables.

  • Analitzar i millorar les eines tecnològiques existents i introduir solucions tecnològiques avançades: Amb l'utillització de metodologies àgils, revisaràs i actualitzaràs les eines tecnològiques existents i si escau, implementar-ne de noves per optimitzar els processos. La companyia està oberta a solucions més disruptives com la Intel·ligència Artificial (IA) i els sistemes de Big Data per obtenir insights valuosos i millorar la presa de decisions. Hauràs de detectar àrees de millora en processos operatius i proposar solucions tecnològiques avançades implementant eines i sistemes que milloren l'eficiència i la productivitat.

  • Col·laborar amb partners i stakeholders per garantir una integració eficient: treballaràs amb partners externs i interns per garantir una integració tecnològica eficient, establint aliances estratègiques amb proveïdors de tecnologia i altres entitats rellevants.

Això, traduït a les tasques que hauràs de dur a terme en el teu dia a dia, inclou:


  • Interpretar els requisits de negoci i traduir-los a l'àmbit tècnic.

  • Gestionar els projectes i coordinar les tasques amb consultors de serveis informàtics externs i altres membres de l'equip per dur-los a terme.

  • Responsabilitzar-te del correcte funcionament de tots els dispositius i plataformes existents a l'empresa.

  • Proposar canvis i millores, tant tecnològiques com organitzatives.

  • Desenvolupar i mantenir el programari intern, especialment amb tecnologies .Net i SQL Server, però utilitzant-ne altres quan sigui necessari.

  • Conèixer en detall l'estructura de dades de les diverses eines per facilitar-ne l'anàlisi, explotació i integració.

  • Treballar estretament amb altres àrees de l'empresa per millorar-ne l'eficiència.



Requisitos mínimos

Es tracta d'un departament estratègic, que disposarà d'una partida pressupostaria d'inversió i que comptarà amb el recolzament de direcció per poder fer front a l'ambiciós projecte per consolidar-se com una empresa pionera a nivell tecnològic.


Degut a això, pensem que es requereixen certes habilitats, experiència i coneixements per triomfar en aquesta posició:


  • Es requereix un Grau Superior o Enginyeria en l’àmbit tecnològic, així com experiència mínima de 4 anys en un rol similar.

  • Cerquem una persona amb alta capacitat per prendre decisions i visió de negoci. A més, és imprescindible el domini de tecnologies .NET i SQL Server, així com habilitats en gestió d’indicadors i nocions en IA.

  • Valorarem també la capacitat de treballar de manera meticulosa i ordenada, amb ganes de tirar endavant projectes amb èxit.

  • Considerarem, tot i no ser un requisit imprescindible, el domini del francès i anglès a nivell professional.

  • S’ofereix un ambient de treball amable, respectuós i flexibilitat total a nivell d’horaris.

Si ets un/a expert/a tecnològic amb ganes de marcar la diferència en una empresa que valora la creativitat i la col·laboració, no dubtis a postular-te! Esperem la teva candidatura amb entusiasme!


Aplica i comença la teva nova aventura professional amb Martí Motos!




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Lidera
Responsable d'Administració
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Hace 5d
Auditor Junior
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Hace 6d
Responsable de Sistemes i Tecnologia
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
1 de agosto

Empleos similares

Responsable de Sistemes i Tecnologia
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
1 de agosto