Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Comercial per Mercats Turístics (Encamp)

Anunciado el 30 de julio
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo


Estàs buscant una nova oportunitat professional que et porti a un altre nivell dins del sector del turisme? Vols continuar la teva carrera professional dedicant els teus esforços i posant a disposició del País els teus coneixements? Ets una persona que t'agrada viatjar, conèixer gent i promocionar una destinació fascinant com és el Principat?


Aquesta és la teva oportunitat!


A Andorra Turisme estan ampliant el seu equip comercial i cerquen un/a professional entusiasta per a la posició d'Agent de Promoció Turística. Si tens passió pel turisme, habilitats comercials i un gran coneixement del País, et volem conèixer!


Formar part d’Andorra Turisme no és només una oportunitat laboral, és una experiència que et permetrà créixer professionalment i personalment. Treballaràs en un entorn dinàmic, amb un equip compromès i apassionat pel donar a conèixer Andorra a nivell nacional i internacional. Tindràs l'oportunitat de conèixer nous mercats i cultures, i contribuir al creixement i promoció d’una de les destinacions més belles d’Europa.


En aquesta posició, una de les teves responsabilitats és coordinar l’assistència a fires i workshops internacionals, on representaràs i comercialitzaràs el destí d'Andorra. La teva tasca principal aquí serà assegurar-te que el País tingui una presència destacada en aquests esdeveniments, organitzant i gestionant tots els aspectes logístics i operatius.


A més, donaràs suport a diferents accions promogudes per altres departaments d’Andorra Turisme que pot incloure l'organització d'esdeveniments locals, la col·laboració en campanyes de màrqueting i la participació activa en iniciatives especials que requereixin una col·laboració en equip entre departaments.


També seràs el/la principal coordinador/a dels Fam Trips organitzats pel departament comercial per als diferents TTOO dels 15 paísos col·laboradors, treballant estretament amb aquests per garantir experiències inoblidables. Això implica:


  • Planificació d'itineraris detallats: Crearàs programes de viatge que mostrin el millor d’Andorra i que ajuden a comercialitzar nacionalment i internacionalment el país com a destí turístic de primera linia.

  • Coordinació de visites amb empreses locals: Treballaràs amb negocis locals per oferir una experiència completa i autèntica.

  • Garantir el bon desenvolupament dels viatges: Vetllaràs perquè cada aspecte del viatge organitzat es desenvolupi sense problemes.

El teu objectiu serà mostrar Andorra en la seva millor llum, destacant la seva cultura, gastronomia i paisatges espectaculars.




Requisitos mínimos

Per poder optar a aquesta posició, necessitaràs complir una sèrie de requisits que detallem a continuació.



Per tal de ser el/la candidat/a ideal es requereix el grau en Turisme i es valoraran altres titulacions relacionades amb comercialització, promoció turística, planificació i organització d’events.


És essencial tenir alts coneixements de català, castellà i anglès (es valorarà el coneixement d’altres idiomes com el francès), ja que et comunicaràs amb una audiència internacional. També necessitaràs experiència en l’organització d’esdeveniments i coneixements avançats en eines informàtiques (ofimàtiques).


És fonamental que tinguis un ampli coneixement del sector turístic andorrà i del País en general, incloent-ne la seva estructura i producte turístic.


Es requereix experiència prèvia mínima de tres anys en posicions vinculades amb el sector turisme i la disponibilitat per viatjar freqüentment. La persona ideal per a aquesta posició serà algú amb gran capacitat d’organització i gestió del temps, flexibilitat horària i una actitud proactiva. A més, hauràs de ser una persona amb facilitat per treballar en equip, i una gran capacitat comunicativa i empàtica.


Anima't a formar part d’Andorra Turisme, si t'apassiona el turisme i vols formar part d'un equip dinàmic i compromès, postula't i no perdis l'oportunitat de contribuir al creixement i promoció del nostre meravellós país.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Lidera
Responsable d'Administració
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Hace 5d
Auditor Junior
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Hace 6d
Responsable de Sistemes i Tecnologia
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
1 de agosto

Empleos similares

Comercial de productos bancarios
Adecco
Valladolid, Valladolid
Hace 2h
Agente inmobiliario (autónomo)
Grupo Crit
Almería, Almeria
Hace 3h
Asesor inmobiliario (autónomo)
Grupo Crit
Zaragoza, Zaragoza
Hace 3h
Asesor inmobiliario (autónomo)
Grupo Crit
Cádiz, Cádiz
Hace 3h
Asesor inmobiliario (autónomo)
Grupo Crit
Castelló de la Plana, Castellón
Hace 3h
Agente comercial de Seguro
Grupo Crit
Almería, Almeria
Hace 3h