Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Terapeuta Ocupacional a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Anunciado el 7 de octubre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo


Vols formar part d'una institució dedicada a l'atenció integral de les persones i ajudar a millorar la seva qualitat de vida? Aquesta és la teva oportunitat!


A la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, estan buscant un/a Terapeuta Ocupacional per incorporar-se al seu equip. Si tens experiència en atenció a infants i/o adults i vols contribuir al desenvolupament i benestar de les persones, tant a nivell funcional com emocional, ens agradaria conèixer-te.


Et donem més informació del que serà en teu dia a dia, a nivell de funcions i tasques que podràs arribar a desenvolupar en aquest projecte professional:


  • Avaluació inicial i seguiment periòdic de les habilitats funcionals de la persona en la seva vida diària, així com de les seves necessitats d’adaptació a l’entorn. Elaborar els informes tècnics pertinents.

  • Dissenyar, implementar i seguir plans personalitzats d’intervenció terapèutica o de rehabilitació, adaptats a les necessitats de cada persona.

  • Atenció precoç: Quan siguis designat/da com a terapeuta referent, detectar les necessitats de la família i de l'escola bressol, i desenvolupar la intervenció terapèutica en entorns naturals (escola bressol, domicili, joc).

  • Maximitzar el potencial dels infants en atenció precoç, oferint eines d’aprenentatge en el seu entorn quotidià per generar noves habilitats.

  • Proposar i implementar material de suport per facilitar l'aprenentatge d'habilitats i la seva adaptació a l'entorn.

  • Col·laborar amb equips multidisciplinaris per proporcionar una atenció integral i coordinada que s’adapti a les necessitats de la persona.

  • Assessorar i acompanyar tècnicament les famílies, oferint estratègies pràctiques per millorar la comunicació i l’adaptació de la persona en el seu entorn.

  • Treballar en col·laboració amb el metge rehabilitador i altres professionals de la salut per promoure una atenció integral i coordinada.

  • Participar en activitats formatives com cursos o jornades tècniques per continuar aprenent i compartir coneixements.

T’oferim l’oportunitat de formar part d’un equip compromès amb la millora de la qualitat de vida de les persones. Valoren la teva disponibilitat i, per això, es poden adaptar oferint un contracte de jornada parcial o total, en funció de les teves necessitats.


Podràs créixer professionalment, col·laborant amb un equip multidisciplinari i treballant al costat de professionals de diverses àrees, cosa que enriquirà el teu desenvolupament i t'oferirà reptes constants. Hi ha un ferm compromís a mantenir un entorn de treball dinàmic, on podràs seguir desenvolupant les teves habilitats i compartir coneixements, amb l'objectiu comú de fomentar el benestar i la salut de les persones amb qui treballen.




Requisitos mínimos

Per a poder agafar aquesta oportunitat i tindré éxit en el teu dia a dia, serà adient que tinguis:


  • Grau o Llicenciatura vinculada amb la professió de Terapeuta Ocupacional.

  • Experiència prèvia en l’atenció a infants i/o adults.

  • Domini del català, parlat i escrit. Es valoraran altres idiomes, com el castellà i el francès.

  • Capacitat per treballar en equip multidisciplinari, amb habilitats d’assessorament i comunicació.

Si tens ganes d’ajudar les persones a assolir el seu màxim potencial formar part d’un projecte amb un impacte social real, aquest és el teu lloc!




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Lidera
Responsable de PBC i Compliment Normatiu
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Hace 16m
Terapeuta Ocupacional a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
7 de octubre
Backend Junior Developer
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
4 de octubre

Empleos similares

Terapeuta Ocupacional a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
7 de octubre