Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Anunciado el Hace 3d
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
30.000€ - 42.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Descripción del empleo



Empresa de càtering gourmet de Barcelona, dedicada a esdeveniments, cerca cap de cuina per encarregar-se de liderar i supervisar totes les operacions culinàries.


Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i l'alta gastronomia, t'estem buscant!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Gestionar el departament de cuina per oferir una experiència gastronòmica d'alta qualitat, alineada amb les necessitats dels clients i els valors de l'empresa.

  • Dissenyar, planificar i crear menús innovadors i personalitzats per a esdeveniments (amb una mitjana de 50 casaments i 200 esdeveniments corporatius anuals).

  • Realitzar proves de receptes i garantir la bona presentació i sabor dels plats.

  • Gestionar l'equip de cuina (8-10pax), supervisant i coordinant per assegurar la preparació eficient i de qualitat dels aliments.

  • Supervisar la formació i el desenvolupament del personal, fomentant la cohesió i un ambient de treball positiu.

  • Instruir l'equip en tècniques i procediments per elaborar els plats.

  • Utilitzar escandalls i fitxes tècniques a les produccions.

  • Fer les elaboracions al centre de producció i desplaçar-se a la ubicació de l'esdeveniment en cas necessari.

  • Gestionar les compres a proveïdors i controlar estocs per assegurar l'ús adequat dels recursos.

  • Optimitzar els costos de producció sense comprometre'n la qualitat.

  • Col·laborar amb el personal d'operacions per assegurar que la preparació i el lliurament dels menús es faci de manera eficient i puntual.

  • Col·laborar amb l'equip comercial i els clients per assegurar que es compleixin les expectatives gastronòmiques.

  • Realitzar avaluacions periòdiques del desenvolupament de l'equip de cuina i proposar millores en els processos.

  • Realitzar control de qualitat i APPCC, per garantir el manteniment dels estàndards de seguretat alimentària i sanitaris.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • Incorporació immediata.

  • Horari de dilluns a divendres de 7 a 15h

  • Festius 2 dies setmanals (generalment dissabte i diumenge)

  • Flexibilitat per a esdeveniments nocturns, dissabtes i festius (compensats econòmicament)

  • Salari 30.000 – 40.000€ brut/any + incentius 10%

  • 23 dies de vacances, repartits generalment entre agost i gener

  • Ubicació: principalment Barcelona ciutat + esdeveniments a Costa Brava, Vallès i Garraf

  • Contracte estable directe amb l'empresa.



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM o CFGS de cuina i gastronomia

  • Experiència mínima de 4 anys com a xef executiu o responsable de cuina, preferentment en empreses de càtering, grups de restauració o restaurants d'alta gamma.

  • Ampli coneixement de tècniques culinàries, presentació de plats i normatives de seguretat alimentària.

  • Tenir disponibilitat per adaptar-se a horaris flexibles i treballar durant els esdeveniments els dissabtes que es requereixi.


PERFIL PROFESSIONAL:


  • Lideratge i gestió d’equips,

  • Polivalència, empatia i habilitats comunicatives i resolució de problemes,

  • Treball sota pressió i compliment terminis estrictes.

  • Planificació i organització, iniciativa i proactivitat,

  • Innovació, creativitat i passió per la gastronomia, amb capacitat per innovar en el disseny de menús.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Hostaljobs
CAP de CUINA - Catering
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 3d
XEF EXECUTIU - Entitat social
Hostaljobs
Vic, Barcelona
Hace 4d
CAMBRER/A - Ludoteca
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 5d

Empleos similares

AYUDANTE COCINA COMEDOR ESCOLAR BARCELONA
Ausolan
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
Cocinero/a - Hotel Vincci 4* Barcelona
Vincci Hoteles
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
Cocinero (extras) - Rest. CaixaForum SCCNR
??Serunion
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
CREW MEMBER
KFC
Barcelona, Barcelona
Hace 3d
Cocinero/a en H10 Casa Mimosa
H10 Hotels
Barcelona, Barcelona
Hace 3d
CAP de CUINA - Catering
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 3d