Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Anunciado el 21 de enero
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
36.000€ - 46.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
3
Descripción del empleo



Entitat social dedicada a la gestió de diferents infraestructures, equipaments i serveis socials amb presència a tot Catalunya, es troba en recerca de la nova figura de xef executiu, per gestionar les cuines de les seves residències de gent gran ubicades a les comarques de Barcelona i Girona i la posada en marxa del nou obrador central.


Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina, aquesta és la teva oportunitat!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Avaluar l’estat actual de les cuines i col·laborar en la definició de les estratègies per la gestió del creixement.

  • Col·laborar amb nutricionista en l’elaboració i adaptació dels menús, dissenyant combinacions i plats de diferents tipus de menús.

  • Estandarditzar els menús i plats a totes les cuines.

  • Planificar els procediments operatius de la cuina, establir els processos de producció necessaris per a poder optimitzar els recursos.

  • Verificar la qualitat dels ingredients i productes acabats per garantir el nivell de qualitat.

  • Controlar i gestionar els stocks i materials necessaris per a l’operació culinària.

  • Supervisar l’equip humà per garantir la correcta gestió, organització i producte final elaborat.

  • Capacitar i formar el personal de cuina en les tècniques i els procediments necessaris, per mantenir estàndards de qualitat i eficiència tenint en compte la descentralització de les cuines.

  • Implementar l’ús d’escandalls i fitxes tècniques.

  • Mantenir-se actualitzat amb les tendències culinàries per a la gent gran i incorporar nous plats i tècniques al menú.

  • Realitzar visites periòdiques als centres de treball per fer diagnòstic, supervisar i avaluar el funcionament.

  • Participa en la cerca de programari per digitalitzar la coordinació de tota la gestió de les cuines.

  • Analitzar conjuntament amb direcció la viabilitat d'una nova cuina central per 2025-2026, a la comarca d'Osona o voltants.

  • Controlar i supervisar el compliment de normativa de seguretat i higiene i APPCC.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • Incorporació immediata.

  • Contracte estable directe amb l'entitat.

  • Horari de 7 a 15h (flexibilitat per entrada a partir de les 7h i sortida a les 17h)

  • Festius 2 dies setmanals (dissabte i diumenge)

  • Salari 37.000 - 45.000€ brut/any.

  • Possibilitat de fer teletreball algun dia a la setmana.

  • Posició de nova creació.

  • Disposen de 12 residències + 20 centres de dia amb càtering.

  • L’aforament de les residències és de 20 a 100 usuaris.



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM o CFGS de cuina i gastronomia

  • Experiència mínima: 3 anys com a responsable en cuines de producció o col·lectivitats.

  • Coneixements i experiència en l’àmbit de cuines de producció, per incorporar-se a l'equip de serveis centrals i liderar el personal de cuina dels diferents centres de treball.

  • Carnet B i cotxe.

  • Disponibilitat per desplaçar-se als diferents centres.


PERFIL PROFESSIONAL:


  • Lideratge i gestió d’equips,

  • Polivalència, empatia i habilitats comunicatives

  • Resolució de problemes,

  • Orientació a resultats,

  • Planificació i organització, iniciativa i proactivitat,

  • Innovació i creativitat

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Hostaljobs
GUEST SERVICE AGENT - Cadena apartamentos turísticos
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
CAMBRERS/ES de SALA - Grup restauració
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
CUINER/A - Hotel 4*
Hostaljobs
Santa Coloma de Farners, Girona
Hace 2d

Empleos similares

XEF EXECUTIU - Entitat social
Hostaljobs
Vic, Barcelona
21 de enero