Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Delegat/da Comercial Empreses (Anoia)

Anunciado el Hace 6d
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Educación Secundaria Obligatoria
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Descripción del empleo
Empresa catalana referent en el sector tecnològic i en important creixement en àmbit català, requereix incorporar un/a Delegat/da Comercial per la Divisió d'Empreses de l'Anoia i zones limítrofs, la principal missió del/la qual serà la de gestionar, incrementar i fidelitzar la cartera de clients d'empreses mitjanes i grans en la zona assignada.

En dependència del Cap de Vendes B2B, les principals tasques i funcions del lloc de treball seran les següents:
- Prospecció i anàlisis de mercat i de la competència
- Crear un vincle entre l'empresa i el client: Transmetre la informació sobre els productes oferts i assessorar al client o possible client en els dubtes que li sorgeixin. Entendre les necessitats del client i transformar-ho en oportunitats de negoci.
- Presentació de propostes comercials a la Direcció de les empreses clients o potencials clients i negociació de condicions
- Definir i establir, conjuntament amb el Cap de Vendes B2B, els KPI's comercials, realitzar-ne el seguiment periòdic i proposar millores i accions correctores.
- Raport periòdic i proposta de millores.

S'ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat laboral en empresa tecnològica referent en l'àmbit català i en creixement exponencial.
- Excel·lent ambient laboral en empresa tecnològica, guiada per valors.
- Empresa compromesa amb la diversitat, l'equitat i la inclusió perquè creuen fermament que tenir un equip divers i inclusiu és un factor clau i estratègic per l'èxit del seu projecte, així com una forma de contribuir, de manera directa, a la millora de la societat i el territori del qual formem part.
- Flexibilitat organitzativa i horària (autoorganització i gestió del temps).
- Vehicle d'empresa per a ús professional i personal, Tel. mòbil, PC, dietes i altres eines i equips necessaris per a l'activitat comercial.

Es requereix:
- Perfil hunter, orientat a la venda consultiva, proactiu, coneixedor de la zona d'influència i amb certa experiència comercial en el sector tecnològic (preferiblement telefonia, telecomunicacions o similars), orientat a la venda consultiva en entorn B2B, amb capacitat per treballar de forma autònoma i amb creativitat a l'hora de realitzar propostes i accions comercials adaptades a les necessitats dels clients.
- Persona amb elevada capacitat d'escolta activa, organitzada, metòdica i orientada a objectius i a la millora contínua de processos.
- Carnet de conduir B .
- Residència a l'Anoia o comarques limítrofs.

Requisitos mínimos


Experiència requerida:
- Es requereix experiència comercial mínima 2 anys, preferiblement en el sector tecnològic (molt valorable telefonia, telecomunicacions o similars), ja sigui com a Comercial Intern (en una botiga o establiment comercial) o, preferiblement, com a Comercial d'empreses.

Formació requerida:
- Cicle Formatiu de Grau Superior o FPII, formació universitària en ADE, Empresarials o experiència professional equivalent.

Idiomes requerits:
- Català i castellà: avançats.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Etalentum
Auditor/a Sènior (Andorra)
Etalentum
Andorra la Vella, Andorra
Hace 14h
Jefe de Obra PCI, Valencia
Etalentum
Sin especificar, València
Hace 14h
Técnico de Compras (Productos frescos)
Etalentum
Sin especificar, Murcia
Hace 14h

Empleos similares

Delegat/da Comercial Empreses (Anoia)
Etalentum
Igualada, Barcelona
Hace 6d
COMERCIAL
Marlex
Igualada, Barcelona
21 de agosto
Comercial
GrupCarles
Igualada, Barcelona
1 de agosto
Comercial con Inglés alto
Adecco
Igualada, Barcelona
26 de junio
COMERCIAL
Marlex
Igualada, Barcelona
17 de enero