Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

CAP de CUINA BUFFET - Hotel 4*

Anunciado el 13 de febrero
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
36.000€ - 42.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo



Hotel resort 4* ubicat a Lloret de Mar cerca cap de cuina per responsabilitzar-se del funcionament del buffet, amb un concepte gastronòmic de cuina mediterrània.


Si tens experiència com a responsable de cuina en entorn hoteler, t'apassiona la cuina mediterrània i busques un projecte estable, t'estem buscant!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, coordinar i organitzar la cuina conjuntament amb un altre cap de cuina.

  • Treballar majoritàriament amb servei de buffet i menú d'esdevenients.

  • Treballar amb escandalls i fitxes tècniques

  • Realitzar les comandes als proveïdors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge.

  • Donar suport al passe a totes les partides.

  • Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.

  • Verificar que la qualitat dels plats elaborats s'ajusta als estàndards de l'establiment i de l'oferta gastronòmica.

  • Encarregar-se de l'avaluació del desenvolupament dels membres de l'equip.

  • Assignar tasques i supervisar l'equip de treball de fins a 35pax.

  • Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.

  • Supervisar el compliment de la normativa d'higiene i salut laboral.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • Incorporació immediata.

  • Horari amb torns partits.

  • 2 festius setmanals (seguits rotatius).

  • Salari 38.000€ bruts/any + fins 3.000€ bruts per objectius.

  • Contracte fix discontinu de febrer a novembre.



Requisitos mínimos
  • Formació valorable: CFGM o CFGS de cuina i gastronomia.

  • Experiència mínima: 3 anys com a cap de cuina, preferiblement en hotels de 3-4* amb buffet.

  • Idiomes: Castellà i català.

  • Residir a Lloret de Mar o rodalies.

  • Disposar de carnet i cotxe en cas de viure fora de Lloret.


PERFIL PROFESSIONAL


  • Es busca una persona responsable, dinàmica, organitzada, polivalent i flexible, amb dots de lideratge i capacitat de treballar en equip.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Hostaljobs
GUEST SERVICE AGENT - Cadena apartamentos turísticos
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
CAMBRERS/ES de SALA - Grup restauració
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
CUINER/A - Hotel 4*
Hostaljobs
Santa Coloma de Farners, Girona
Hace 2d

Empleos similares

CAP de CUINA BUFFET - Hotel 4*
Hostaljobs
Lloret de Mar, Girona
13 de febrero
Cocinero/a en Lloret de Mar
Grup Sènia
Lloret de Mar, Girona
8 de abril