Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

RESTAURANT MANAGER - Restaurant

Anunciado el Hace 1d
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
33.000€ - 42.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo



Restaurant d'alta gastronomia cerca la figura de Restaurant Manager per encarregar-se del funcionament i gestió integral del seu establiment amb concepte gastronòmic de cuina mediterrània elaborada i cocteleria, ubicat a la zona alta de Barcelona.


Si t'apassiona la restauració, tens dots de lideratge, t'agrada el tracte amb el públic i tens experiència gestionant restaurants, ets la persona que estem buscant!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal a càrrec.

  • Controlar el rendiment econòmic, vetllant pel compliment d’objectius i identificant possibles millores.

  • Supervisar l’oferta gastronòmica i la qualitat del servei.

  • Responsabilitzar-se de les reserves i la gestió d’incidències.

  • Coordinar, supervisar i liderar equip de 7pax.

  • Participar en els processos de selecció de noves incorporacions.

  • Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.

  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.

  • Donar suport al servei a sala quan sigui necessari.

  • Establir una estratègia de vendes i fidelització del negoci.

  • Gestionar els inventaris d’stock i comandes.

  • Responsabilitzar-se de les caixes i gestions bancàries.

  • Garantir el compliment de legislació laboral, seguretat social i seguretat i higene en el treball.

  • Coordinar la realització d'esdeveniments.


Les CONDICIONS de la posició són:


  • Incorporació immediata.

  • Contracte estable, directe amb l'establiment.

  • Horari amb 3-4 dies de torn partit i 1-2 dies de torn seguit

  • 2 festius (1,5 seguit + diumenge nit)

  • Salari: 30.000-40.000€ brut/any + incentius



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: ESO/EGB

  • Valorable: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Experiència mínima: 3 anys com a Restaurant Manager.

  • Domini de software restauració, TPV i PDA.

  • Idiomes: IMPRESCINDIBLE castellà, català i anglès domini. Francés valorable.

  • Residir a Barcelona o rodalies.

PERFIL PROFESSIONAL:


  • Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Hostaljobs
RECEPCIONISTA - Hotel
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 22h
RESTAURANT MANAGER - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
CAMBRER/A de SALA / SOMMELIER - Restaurant gastronòmic
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 3d

Empleos similares

RESTAURANT MANAGER - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 1d