Asaja Empleo. Ofertas de trabajo

Anunciado el 11 de junio
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Descripción del empleo



Com que creiem fermament en la importància de donar suport als nous talents en el seu desenvolupament professional, a continuació, et proposem com crèixer i progressar professionalment en el camp notarial.


Tindràs l’oportunitat de col·laborar amb un equip de professionals amb experiència, disposats/es a guiar-te i mentoritzar-te. Aquesta posició et facilitarà treballar en un entorn altament regulat i especialitzat, on podràs adquirir coneixements profunds en dret notarial, testamentari i immobiliari. Aquesta experiència et proporcionarà una sòlida base jurídica i una comprensió detallada dels procediments legals i administratius. A més, et permetrà desenvolupar habilitats pràctiques en la redacció i revisió de documents legals, així com en la gestió de transaccions complexes.


Es valorarà el compromís amb l’actualització constant sobre les novetats legals i t’oferim la possibilitat de participar en diversos projectes que et permetran adquirir una experiència amplia i variada en diferents àrees del dret.


Descobreix com una carrera al sector notarial pot ser la clau per desbloquejar el teu potencial complet com a professional del dret.




Requisitos mínimos

Què necessites per ser el candidat/a ideal? A continuació t'exposem aquells requisits que són indispensables per poder fer front aquest projecte.



  • Formació: És imprescindible haver completat la llicenciatura o grau en dret. Es valorarà l'obtenció del màster d’accés a l’Advocacia.

  • Experiència: Es requereix 2 anys d’experiència pràctica en l’àmbit legal.

  • Habilitats: Cerquem un perfil amb capacitat per gestionar múltiples tasques, amb iniciativa per comunicar-se eficaçment amb clients i altres professionals.

  • Competències Lingüístiques: El domini del català és imprescindible i es tindran en compte tenir nocions d’altres idiomes.


Si busques un entorn de treball dinàmic i una oportunitat on puguis créixer professionalment, envia’ns la teva candidatura i uneix-te a un equip compromès amb l'excel·lència i a la creació d'una experiència legal excepcional.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta
Más empleos en Lidera
Responsable d'Administració
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
11 de septiembre
Auditor Junior
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
10 de septiembre
Responsable de Sistemes i Tecnologia
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
1 de agosto

Empleos similares

Assessor/a Legal
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
11 de junio